RÓLAM...

Anitának hívnak...


A családom egy dél-alföldi faluból származik, éppen ezért nem voltak ritkák nálunk a "csodálatos események" vagy a "rémmesék", amelyek a falu főboszorkányáról szóltak.

A családfámon találkozhatsz a dédapámmal, aki táltos volt, a nagyanyámmal, akit halottlátóként ismertek, vagy az édesanyámmal, aki remek kártyavető volt mindig.


Már gyerekkoromtól kezdve magam is sokat foglalkoztam annak felderítésével, hogy mi is valójában az igazság, hiszen az én gyökereim is a népi boszorkányvilágból származnak.

Számtalan könyv, tanulmány, interneten fellelhető szakirodalom és egyéb más források állnak rendelkezésre, amikből érintőlegesen megismerkedhet az érdeklődő e világ érdekességeivel. Olvashatunk boszorkányokról, sámánokról, voodoo gyakorlókról, totemimádókról, törzsi varázslókról, tündérekről, strigákról, brujákról és más valós vagy kitalált lényekről...


Szerettem volna egy olyan átfogó ismeretanyagot készíteni, ami megmutatja a kapcsolódást mindezek között, eloszlatja azt a félelmet, ami abból fakad, hogy nincs kellő ismeretünk a népi mágia, gyógyítás és boszorkányság világáról. A mágia nem illúziókról, színpadi "varázslásról" szól. A bűvészkedést és a bűbájosságot, vagyis a boszorkányság okkult világát élesen el kell különíteni.

Maga a mágia különféle rituálék, eszközök és megadott időszakokban történő különféle erők használata segítségével jön létre. Arra fókuszálunk, hogy az történjen, amit akarunk. Mind műveljük a mindennapok mágiáját, úgy, hogy nem is tudunk róla. A kimondott szónak is ereje van, csak úgy, mint a gondolatoknak.

Magam is boszorkány lévén, sokszor szomorúan nézem azok ténykedését, akik rossz hírt visznek azokról, akik a tradicionális boszorkányság égisze alatt igyekeznek segítséget nyújtani a hozzájuk fordulóknak. Az egész létem arra tettem fel, hogy mások életét jobbá tegyem és segítsek új utakat találni a megrekedt sorsokban.

Ezért jártam annyi helyen, tanultam éveken keresztül és gyűjtöttem azokat a technikákat, amiktől minden jobbá válik, mint:

- fitoterápiás kezelések (gyógynövényes kúrák, apiterápia, illóolaj terápiák)

- kínai orvoslás (akupunktúra, köpölyözés, moxibuszció, kínai gyógynövényismeret, meridiánmasszázs, méli terápia, nyelvdiagnosztika)

- arcdiagnosztikai módszertan

- terápiás módszerek

- energetikai módszertan

- kártyavetés, tenyérolvasás, szertartás mágia


A célom a segítés, a tudás átadása és kicsit jobbá tenni ezt a világot. Mint ahogy ez volt a célja az őseimnek is. Ezt szeretném elmesélni Nektek!

Hol érsz el?

A Boszorkánymúzeum vezetőjeként és oktatójaként a tárlatvezetéseken, tanfolyamokon és workshopokon várlak szeretettel!

A rendelőm jelenleg a múzeum területén helyezkedik el, ahol szeretettel várlak Téged is, ha a jövődre lennél kíváncsi, ha útmutatásra van szükséged, ha fizikai vagy lelki problémákat kell megoldani!

De ha tanulni szottyan kedved, akkor se habozz megkeresni legyen szó csoportos vagy magán oktatásról!

Telefon: +36 20 618 5432

E-mail: boszorkanymuzeum888@gmail.com

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el